Onze voorstelling

Bed & Bonje

15, 16 & 17 april 2023

Fien en Herman, zestigers, bieden in hun woning bed, bad en brood aan voor Vrienden op de Fiets. Fien heeft zo wat om handen, want Herman heeft het vooral heel druk met het uitzoeken van de stamboom van de familie Meereboer.
Barry en Claudia, die veel jonger zijn, komen als Vrienden op de Fiets over de vloer. Vrij snel wordt duidelijk dat dit jonge stel op iets anders uit is. Als in het nieuws het bericht komt dat een schilderij is gestolen uit een museum en dat familie van Herman en Fien hierbij betrokken lijkt te zijn, wordt het ook snel zichtbaar dat Barry en Claudia niet bepaald van fietsen houden.

De buren Trui en Trees de Wit houden alles wat er gebeurt bij Fien en Herman scherp in de gaten en zijn ook niet te beroerd om informatie te delen, maar waarom praten Fien, Herman, Trui en Trees toch steeds over Fred en Moer en de geplande voortplanting…

Komt u allen kijken naar dit humoristische stuk en ontdek zelf hoe het zit met het schilderij, de voortplanting en alle andere strubbelingen van de vrienden op de fiets.

Door onze spelers, onze regisseur Marjan Vlam en alle mensen achter het toneel is weer met veel plezier en inzet de afgelopen maanden aan dit stuk gewerkt. Wij hopen dat u met de voorstelling er net zo veel plezier aan beleeft.

De voorstellingen vinden plaats op zaterdag 15 april om 20:00 uur, zondag 16 april om 14:00 uur en maandag 17 april om 20:00 uur. Klik hier om uw kaarten te reserveren!

Bed en bonje is een komedie geschreven door Aris Bremer.