Toneelgroep Europa speelt op 5, 6 & 7 oktober: Craquelé

Dit jaar speelt toneelgroep Europa “Craquelé”, geschreven door Jacques Vriens. (Misschien voor u geen onbekende: hij is het immers die al generaties jongeren weet te boeien met zijn boeken over het leven van alledaagse mensen.)
Ook als toneelschrijver heeft hij een aantal titels op zijn naam staan, oa. Craquelé ( erg vrij vertaald met het woord “kreukels/ barsten”). En dat is dan ook precies waar het omgaat: barsten in relaties.

Twee echtparen (Mary en Benno, Arend-Jan en Louise : verbonden door familiebanden, maar tevens zo verschrikkelijk verschillend )en Machteld die naar blijkt meer relaties met de echtparen heeft, dan in eerste instantie verwacht wordt. Deze vijf komen in de rollercoaster van emoties terecht, wat leidt tot onmogelijke situaties van toch gewone mensen.
Toneelgroep Europa probeert met haar voorstelling u als publiek mee te nemen in bizarre en soms toch ook herkenbare situaties. Misschien herkent u de situatie? We zijn immers ook maar mensen met onze eigen dromen, wensen en misschien heel stille gedachten.

Met veel plezier hebben we dit toneelstuk ingestudeerd. Het was een zoektocht in de psyche van de gewone mens dat resulteerde in een voorstelling dat zich misschien het beste laat omschrijven als een relatiekomedie.
We hopen ( en verwachten) dat u er weer van gaat genieten. Weer heel wat anders dan de voorgaande jaren, maar dat komt, omdat Europa u, het publiek, altijd wil blijven verrassen.
Laat het maar lekker over u heen komen, ga er maar recht voor zitten, verbaas u over de kleine wereld van ons allemaal.
Na afloop misschien nog even gezellig na praten, onder het genot van een drankje begeleid door de muziek van Rhytm Haakman.

Jan van den Berg
voorzitter

HEEFT U LES MISÉRABLES OOK GEZIEN?

Laat uw reactie achter in ons gastenboek!

Sluit Menu