Sylvia Louter

Speler sinds 2009

Lieve Lezer,

Mijn naam is Sylvia Louter en ik kom uit Wervershoof. 
Al sinds mijn geboorte ben ik in contact met de toneelvereniging, je kan wel stellen dat dit nu al meer dan 23 jaar is! Dat komt omdat mijn moeder al bijna 30 jaar actief lid is en ook mijn vader is veel bij toneel te vinden. 

Mijn toneel ‘carrière’ is begonnen op de middelbare school, daar deed ik meerdere malen mee in een musical of toneelstuk. Dit heeft er tevens voor gezorgd dat ik in 2009 lid ben geworden van Toneelgroep ‘Europa’. Direct in mijn eerste jaar bij de vereniging mocht ik al spelen in het stuk ‘Oscar’. Daarna heb ik nog een aantal leuke stukken mogen spelen. In verband met mijn studie tot verpleegkundige en daarna tot kinderverpleegkundige ben ik een aantal jaar niet op het podium geweest.

Vorig jaar heb ik een fantastische rol mogen spelen als Merel in ‘ Al de dagen van ons leven’. Nooit eerder had ik zo’n grote rol gespeeld. Ik vond het ontzettend gaaf dat ik dat heb mogen doen. Ik ga ervan uit dat ik nog jaren lid zal blijven binnen de toneelvereniging en dat er nog veel leuke stukken zullen volgen.

Ik wens jullie veel plezier bij het kijken van het stuk ‘Les Misérables’, het stuk dat wij dit jaar spelen!

HEEFT U LES Craquelé OOK GEZIEN?

Laat uw reactie achter in ons gastenboek!