Leo Van der Linden

Speler sinds 2016

Hallo, mijn naam is Leo van der Linden. 56 jaar geleden geboren in Hoorn. In het dagelijks leven ben ik al bijna 7 jaar bedrijfsleider bij Action, filiaal Blokker. Ik ben getrouwd met Jos Kaijer,  waar ik al zo’n 20 jaar mijn leven mee deel. Ik heb één zoon van 27, Mack en een aanwaaizoon van 30, Joost. Sinds 2 jaar zijn wij woonachtig in Wervershoof (the place 2 be)! Om te integreren in dit mooie dorp zocht ik iets om meer mensen hier te leren kennen. Nou, dat is gelukt hoor, ik vind dat ik al heel wat mensen heb ontmoet, zo leuk!!! Ik ben vrijwilliger geworden bij de molen en heb mij opgegeven bij toneelgroep Europa, waar ik het afgelopen jaar al een héél klein rolletje mocht zingen. En nu dan een paar rolletjes dit jaar. Ik hoop dat jullie net zoveel van het toneelstuk genieten als wij nu al van de voorpret. Ik heb er reuze zin in!

HEEFT U LES Craquelé OOK GEZIEN?

Laat uw reactie achter in ons gastenboek!