Jan van der Berg

Speler sinds 2001

Vanaf mijn jongste jeugd speel ik toneel. Mijn eerste rol was in de vierde klas van de lagere school: een toneelstukje voor onze jarige meester. Ik was toen 9 jaar oud. Sedertdien hebben de planken altijd getrokken. Tot aan de dag van vandaag heb ik vele rollen, van komisch tot drama, mogen spelen. Toneelspelen is je verplaatsen in die ander, maar ook het plezier van het plezier verschaffen aan de ander.

Lid zijn van toneelgroep Europa is ook onderdeel willen  zijn van een hechte groep tonelisten. Als voorzitter heb ik het genoegen hier samen met de andere leden van het enthousiaste bestuur, mede sturing aan te geven. Toneelgroep Europa heeft als motto: “Wij willen verrassen” Van ganser harte hoop ik dat we dit nog in lengte van jaren met elkaar mogen doen.
Toneelgroep Europa: misschien ook iets voor jou?

HEEFT U LES Craquelé OOK GEZIEN?

Laat uw reactie achter in ons gastenboek!