Djilo Pannekeet

Speler sinds 2014

Al vanaf kleins af aan was ik bezig met mensen entertainen. Ik heb altijd op het podium willen staan en toneelspeler of acteur willen worden. Ik kom uit de dans- en modellenwereld en heb veel shows gedaan en wedstrijden gedanst. Het podium was dus geen onbekend terrein voor mij. Na een aantal jaar bij Toneelgroep Europa in de zaal te hebben gezeten begon het steeds meer te kriebelen om mijzelf ook aan te melden bij deze geweldige toneelgroep. Mijn danscarrière kwam op een laag pitje te staan en dat was voor mij de kans om mijn andere droom waar te gaan maken.

Het eerste jaar dat ik meespeelde kreeg ik direct een grote rol. Dat was best een eer omdat ik al langere tijd niet meer toneel had gespeeld. Toneelspelen doe je met je hart. Het geeft je veel energie en je kunt even iemand zijn die je misschien zelf totaal niet bent. Even uit je comfort zone stappen en je helemaal laten gaan. Dat vind ik persoonlijk het allerleukst. Vooral als mensen na een voorstelling na je toe komen om te zeggen, dat ze deze kant totaal niet van je kennen. Dat is het grootste compliment wat je kunt krijgen.

Ik heb twee rollen waar ik heel trots op ben. Dat zijn Billy Bibbit in Het Koekoeksnest en Bram Bunning in het Jubileumhotel, mijn eerste grote hoofdrol. Het is heel fijn als mensen je spel waarderen. Dat geeft een blijk van erkenning en waardering voor het harde werk wat je eraan levert.

Toneelspelen is niet alleen het spel zelf, maar ook het inleven, organiseren, samenwerken en promoten van je werk. Het laatste is al een aantal jaar mijn taak. ontwerp alle promotiemateriaal. Een leuke bijkomstigheid van toneel.
Toneelgroep Europa is een hele warme toneelgroep, waar wij met z’n allen een grote familie en vriendengroep zijn. Iedereen is gelijk en staat altijd voor elkaar klaar! Ik hoop dan ook nog lange tijd bij deze groep te mogen spelen en hoop dat het nog een mooie opstap wordt naar een nog grotere toneelcarrière.

HEEFT U LES Craquelé OOK GEZIEN?

Laat uw reactie achter in ons gastenboek!